تحصيلات تکميلي

آخرین ویرایش پنج‌شنبه 96/10/14

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد تحصیلات تکمیلی
آخرین ویرایش سه‌شنبه 96/10/07

به اطلاع می رساند واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده در نظر دارد جلسه ای به منظور بررسی مشکلات آموزشی و پژوهشی دانشجویان کارشناسی ارشد با حضور معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده طبق برنامه ذیل برگزار نماید.

زمان: یک شنبه 96/10/10

مکان: تالار جرجانی

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد تحصیلات تکمیلی
آخرین ویرایش سه‌شنبه 96/09/28
به اطلاع دانشجویان متقاضی دفاع نهایی پایان نامه که مشمول سنوات می باشند می رساند مدارک لازم جهت دفاع را لغایت تاریخ 1/10/96 به تحصیلات تکمیلی تحویل نمایید ، پس از تاریخ یاد شده دریافت مدارک جهت دفاع منوط به انجام امور مربوط به تمدید سنوات و نیز تعهد کتبی مبنی بر انتخاب واحد و پرداخت شهریه می باشد.
بدیهی است عواقب آموزشی ناشی از عدم اقدام به موقع به عهده دانشجو بوده و تحصیلات تکمیلی مسئولیتی در این قبال ندارد.

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (اطلاعیه‌های مهم در خصوص دفاع پایان‌نامه ارشد و دکتری)
آخرین ویرایش شنبه 96/07/29

اطلاعیه دفاع ارشد

اطلاعیه دفاع دکتری

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
آخرین ویرایش پنج‌شنبه 95/07/15

لطفا پیگیری لازم در خصوص دریافت ریزنمرات مقاطع قبلی خود توسط اداره آموزش دانشکده انجام دهید. در صورتی که درسی را نگذرانده و یا کارنامه ارسال نشده است به اداره آموزش (کارشناس تحصیلات تکمیلی) مراجعه فرمایید.

اطلاعیه خیلی مهم
آخرین ویرایش شنبه 95/07/03

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌رساند اطلاعیه‌های مهم مثل تغییرات کلاس و یا کنسل شدن آنها فقط به ایمیل دانشگاهی دانشجویان ارسال می‌گردد. لذا در اسرع وقت در خصوص دریافت ایمیل دانشگاهی به قسمت فناوری اطلاعات دانشکده مراجعه شود.

مصوبات شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده

سال 93

سال 94

رشته مقاطع

سرفصل دروس کارشناسی ارشد
   پرستاری داخلی-جراحی سرفصل دروس آرایش ترمی
   پرستاری سالمندی سرفصل دروس  آرایش ترمی
   پرستاری سلامت جامعه
سرفصل دروس  آرایش ترمی
   پرستاری کودکان
سرفصل دروس  آرایش ترمی
   پرستاری مراقبت‌های ویژه نوزادان سرفصل دروس  آرایش ترمی
  پرستاری مراقبت‌های ویژه سرفصل دروس  آرایش ترمی
   روان پرستاری سرفصل دروس  آرایش ترمی
   مدیریت پرستاری سرفصل دروس   آرایش ترمی
   مامایی گرایش بهداشت باروری سرفصل دروس  آرایش ترمی
   مامایی گرایش مامایی قانونی سرفصل دروس  آرایش ترمی
   مامایی گرایش آموزش مامایی سرفصل دروس   آرایش ترمی
   مامایی گرایش جامعه‌نگر سرفصل دروس  آرایش ترمی
   مشاوره در مامایی سرفصل دروس  آرایش ترمی
سرفصل دروس دکتری تخصصی (.Ph.D)
  پرستاری (از ورودی 96)  سرفصل دروس  آرایش ترمی
   پرستاری سرفصل دروس آرایش ترمی
   بهداشت باروری (قدیم ورودی‌های بهمن‌ماه)
سرفصل دروس آرایش ترمی
  بهداشت باروری (جدید ورودی‌های مهرماه) سرفصل دروس آرایش ترمی

تماس باما

همکاران تحصیلات تکمیلی
   جناب آقای دکتر محمود بخشی
 مدیر تحصیلات تکمیلی
   سرکار خانم محبوبه پژهان  مسئول پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی
   سرکار خانم اعظم حبشی زاده  مسئول انتخاب واحد و نقل و انتقالات
   جناب آقای کیوان شریعتی نژاد  مسئول برنامه‌ریزی
   سرکار خانم فهیمه سادات عبدی

تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد

دوره‌های تحصیلات تکمیلی، عالی‌ترین سطح علمی دانشگاهی در ابعاد آموزشی و پژوهشی محسوب می‌شوند. هدف اصلی راه‌اندازی این دوره‌ها، تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد، ارتقای مستمر کیفیت آموزش و پژوهش و جهت دادن موضوعات پایان‌نامه تحصیلی دانشجویان به سوی اولویت‌های توسعه کشور می‌باشد.

دوره تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در سال 1368 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دو رشته آموزش پرستاری و بیهوشی راه اندازی شد و در سال 1370 رشته مامایی، در مهرماه 1388 نیز دو رشته پرستاری مراقبت های ویژه و پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان و در سال 1392 رشته مشاوره در مامايي به فهرست رشته های مقطع کارشناسی ارشد دانشکده اضافه گردید.

دوره دکتری تخصصی (.Ph.D) نیز برای اولین بار در سال 1385 با پذیرش دانشجو در رشته بهداشت باروری و در سال 1386 در رشته پرستاری ایجاد گردید.

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در حال حاضر با پذیرش دانشجو در 9 رشته کارشناسی ارشد، دو رشته دکتری تخصصی و با آموزش و فارغ التحصیل نمودن بیش از 600 دانشجوی کارشناسی ارشد، یکی از فعال‌ترین دانشکده‌های پرستاری و مامایی کشور از نظر مقاطع تحصیلات تکمیلی محسوب می‌شود.