تحصيلات تکميلي

اطلاعیه‌ها

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
آخرین ویرایش پنج‌شنبه 95/08/24

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در صورتیکه پایان نامه خود را حداکثر تا 95/10/10به تحصیلات تکمیلی تحویل دهند، خواهند توانست در نیمسال اول 96-95 دفاع نهایی پایان نامه خود را انجام دهند و در غیر اینصورت پس از انتخاب واحد (و در صورت نیار تمدید سنوات تحصیلی) می بایست دفاع نهایی خود را در نیمسال دوم انجام دهند. دانشجویان مقطع دکتری تخصصی با توجه به اینکه پیش دفاع می بایست برگزار نمایند و مدت زمان اصلاحات متفاوت می باشد، توجه نمایند که در صورت عدم دفاع نهایی تا قبل از زمان انتخاب واحد (95/11/9) می بایست پایان نامه را در نیمسال دوم نیز انتخاب واحد (و در صورت نیاز تمدید سنوات تحصیلی) نمایند.

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
آخرین ویرایش پنج‌شنبه 95/07/15

لطفا پیگیری لازم در خصوص دریافت ریزنمرات مقاطع قبلی خود توسط اداره آموزش دانشکده انجام دهید. در صورتی که درسی را نگذرانده و یا کارنامه ارسال نشده است به اداره آموزش (کارشناس تحصیلات تکمیلی) مراجعه فرمایید.

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی (PhD)
آخرین ویرایش پنج‌شنبه 95/07/15

زمان برگزاری آزمون جامع سال 95 نیمه اول بهمن ماه می باشد. مجددا تاکید می شود داشتن پروپوزال مصوب یکی از شروط شرکت در آزمون جامع می باشد.

اطلاعیه خیلی مهم
آخرین ویرایش شنبه 95/07/03

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌رساند اطلاعیه‌های مهم مثل تغییرات کلاس و یا کنسل شدن آنها فقط به ایمیل دانشگاهی دانشجویان ارسال می‌گردد. لذا در اسرع وقت در خصوص دریافت ایمیل دانشگاهی به قسمت فناوری اطلاعات دانشکده مراجعه شود.

اطلاعیه مهم در خصوص شرایط دفاع و مقالات برای پایان‌نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد
آخرین ویرایش سه شنبه 95/04/29

این مصوبه برای کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد از نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 لازم الاجرا می‌باشد.

مشاهده متن شرایط

اطلاعیه‌ها
آخرین ویرایش یک شنبه 95/04/13

برخی موضوعات انجام پژوهش‌های کاربردی اعلام شده از طرف ریاست محترم بیمارستان قائم (عج)

آئین‌نامه تشكیل دوره‌های تحقیقاتی پسادكتری

سازمان وظیفه عمومی ناجا - سنوات ارفاقی دانشجویان

مصوبات شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده
آخرین ویرایش سه شنبه 95/04/08

مصوبات شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده:

سال 93

سال 94

سرفصل دروس و آرایش ترمی

سرفصل دروس کارشناسی ارشد
   پرستاری داخلی-جراحی سرفصل دروس آرایش ترمی
   پرستاری سالمندی سرفصل دروس  آرایش ترمی
   پرستاری سلامت جامعه
   پرستاری کودکان
   پرستاری مراقبت‌های ویژه نوزادان سرفصل دروس  آرایش ترمی
  پرستاری مراقبت‌های ویژه سرفصل دروس  آرایش ترمی
   روان پرستاری سرفصل دروس  آرایش ترمی
   مامایی گرایش بهداشت باروری
   مامایی گرایش مامایی قانونی سرفصل دروس  آرایش ترمی
   مامایی گرایش آموزش مامایی
   مامایی گرایش جامعه‌نگر
   مشاوره در مامایی
سرفصل دروس  آرایش ترمی
سرفصل دروس دکتری تخصصی (.Ph.D)
   پرستاری سرفصل دروس آرایش ترمی
   بهداشت باروری (قدیم ورودی‌های بهمن‌ماه)
سرفصل دروس آرایش ترمی
  بهداشت باروری (جدید ورودی‌های مهرماه) سرفصل دروس آرایش ترمی

تماس باما

همکاران تحصیلات تکمیلی
   سرکار خانم دکتر طلعت خدیوزاده  مدیر تحصیلات تکمیلی
   سرکار خانم محبوبه پژهان  مسئول پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی
   سرکار خانم اعظم حبشی زاده  مسئول انتخاب واحد و نقل و انتقالات
   جناب آقای کیوان شریعتی نژاد  مسئول برنامه‌ریزی
   سرکار خانم فهیمه سادات عبدی

تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد

دوره‌های تحصیلات تکمیلی، عالی‌ترین سطح علمی دانشگاهی در ابعاد آموزشی و پژوهشی محسوب می‌شوند. هدف اصلی راه‌اندازی این دوره‌ها، تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد، ارتقای مستمر کیفیت آموزش و پژوهش و جهت دادن موضوعات پایان‌نامه تحصیلی دانشجویان به سوی اولویت‌های توسعه کشور می‌باشد.

دوره تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در سال 1368 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دو رشته آموزش پرستاری و بیهوشی راه اندازی شد و در سال 1370 رشته مامایی، در مهرماه 1388 نیز دو رشته پرستاری مراقبت های ویژه و پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان و در سال 1392 رشته مشاوره در مامايي به فهرست رشته های مقطع کارشناسی ارشد دانشکده اضافه گردید.

دوره دکتری تخصصی (.Ph.D) نیز برای اولین بار در سال 1385 با پذیرش دانشجو در رشته بهداشت باروری و در سال 1386 در رشته پرستاری ایجاد گردید.

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در حال حاضر با پذیرش دانشجو در 9 رشته کارشناسی ارشد، دو رشته دکتری تخصصی و با آموزش و فارغ التحصیل نمودن بیش از 600 دانشجوی کارشناسی ارشد، یکی از فعال‌ترین دانشکده‌های پرستاری و مامایی کشور از نظر مقاطع تحصیلات تکمیلی محسوب می‌شود.