صفحه اصلی کتابخانه

کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی مشهد

بدون شک کتابخانه هاي تخصصي و دانشگاهي، مکاني است که تخصصي ترين و بيشترين مدارک علمي هر کشور در آنها موجود است و هيچ پژوهشگري نيست که در فرآيند پژوهش خود از استفاده از خدمات اين کتابخانه ها بي نياز باشد. بر اين اساس، کتابخانه دانشکده پرستاري و مامايي مشهد در سال 1334 هجري شمسي در مساحتي به وسعت 100 متر مربع واقع در سالن جرجاني احداث شد. در حال حاضر ساختمان كتابخانه به صورت جدا به مساحت 500 متر مربع مشغول ارائه خدمت به مراجعه كنندگان مي باشد.

درباره کتابخانه

منابع کتابخانه

آموزش استفاده کننده

پیوندهای مفید