رياست

دکتر عباس حيدري

استاد و رئيس دانشکده پرستاری و مامایی مشهد

سوابق آموزشي (مدارک تحصيلي):

دکتری (پرستاري): دانشگاه علوم پزشکي تبريز، دانشکده پرستاري و مامايي، 1383 - 1378.

عنوان رساله دکتری: تجارب فارغ التحصيلان پرستاري در جريان گذر از نقش دانشجويي به نقش حرفه اي در ايران.

دوره تکميلي Ph.D (تحقيق کيفي): دانشگاه سيتي (CITY UNIVERCITY) لندن، ژوئن تا دسامبر 2003.

فوق ليسانس (پرستاري داخلي - جراحي): دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، تهران 1373 - 1370.

عنوان پايان نامه: بررسي مقايسه اي دقت تکنيکهاي غيرتهاجمي اندازه گيري فشار خون در بيماران بعد از جراحي قلب بيمارستان
قائم (عج) مشهد، 1373.

ليسانس (پرستاري): دانشکده علوم پزشکي سبزوار، 70 - 1366.

کارنامه دكتر عباس حيدري

شماره تلفن: 38548884 ,  نمابر: 38597313  ,  پست الکترونیکی: nms.dean[at]mums.ac.ir