معاون آموزشی

مدرك تحصيلی: دكترای تخصصیی آموزش پرستاری

هدف اصلی از تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی، توسعه دانش و مهارت پرستاری، مامایی و شاخه های مرتبط از طریق تعلیم و تربیت دانشجویان در رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف است. معاونت آموزشی به عنوان یکی ازمعاونت های چهارگانه دانشکده در کنار معاونت پژوهشی، دانشجویی- فرهنگی و اداری-مالی، متولی اصلی فعالیت های آموزشی دانشکده است.

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد با بیش از 50 سال سابقه درخشان در زمینه آموزش دانشجویان پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری و فوریت های پزشکی در مقاطع تحصیلی مختلف از کاردانی تا دکتری تخصصی (Ph.D) به عنوان یک دانشکده درجه یک مطرح می باشد و این مهم به دست نیامده مگر با همت و تلاش خیل عظیمی از استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان از گذشته تا به امروز.

معاونت آموزشی دانشکده، ضمن درک مسئولیت خطیر خود در زمینه استفاده از تجربیات و ماحصل گذشتگان، تداوم این تلاش ها و ارتقای بیش از پیش فعالیت های آموزشی، همکاری، همراهی و راهنمایی استادان گرامی، دانشجویان عزیز و کارکنان شریف را برای نیل به افق های برتری که شایستگی آن را داریم، طلب می کند.

شماره تلفن: 38598019   ,  آدرس پست الکترونیک: ManzariZ[at]mums.ac.ir