طرح درس

- با همکاری واحد EDC جلسه تدوین طرح دوره های گروههای آموزشی در تاریخ 21/10/85 در اتاق معاونت محترم آموزشی دانشکده با دعوت از مدیران محترم گروههای آموزشی در دانشکده و حضور نماینده واحد EDC تشکیل و مقرر گردید، گروههای آموزشی مطابق با فرمت ارائه شده طرح دوره های مربوطه را تهیه و ارائه نمایند.

- COURSE PLAN واحدهای آموزشی از طریق در اختیار قرار دادن فرم تأیید شده دانشکده، به همراه نمونه تکمیل شده آن به گروه های آموزشی ارجاع داده شد و انجام آن پیگیری شد.

-  طرح دوره و طرح درس های ارسالی از سوی گروه های آموزشی دانشکده در سال تحصیلی90-1389 در سایت دفتر توسعه آموزش دانشکده، به تفکیک گروه های آموزشی قرار گرفته است.