معاونت اداري و مالي

دانشکده پرستاری ومامایی  > معاونت اداری مالی

معاونت اداری مالی

عضو هیئت علمی گروه بهداشت و روان

مدرک تحصيلي : کارشناسی ارشد آموزش پرستاری:

معاونت اداري و مالي وظيفه تهيه و تدارك برنامه هاي حوزه هاي مختلف دانشكده و تأمين، حفظ و صيانت نيروي انساني را بر عهده دارد. ساختار اداري و مالي و نياز واحدها به ايجاد بستر مناسب آموزشي و پژوهشي نقش اين معاونت را نسبت به ساير واحدهاي ديگر برجسته نموده است.

اين حوزه ماموريت دارد همواره در جهت ايجاد بستري مناسب براي پيشبرد اهداف آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي تلاش كرده و بر اساس سياست ها و برنامه هاي مصوب و از طريق كسب، تأمين و تخصيص منابع مالي ( در آمدها و اعتبارات ) و ارائه خدمات ، تسهيلات و  امكانات اداري، مالي، رفاهي و خدماتي ديگر واحدهاي دانشكده را در جهت ايفاي مأموريت هاي خود پشتيباني نمايد.

ماموريت ما ايجاد شرايط مطلوب براي ياددهي و يادگيري دانش، تحول نگري، برنامه گرايي و  نو آفريني سرمايه هاي سازماني مي باشد. ما سعي خواهيم نمود، با توانمند سازي سرمايه هاي سازماني، افزايش انگيزه در پرسنل بخش، استفاده بهينه از منابع و تجهيزات و تحول در برنامه ها به رسالت فوق دست يابيم.

شماره تلفن:  8598018 ،پست الکترونیک:  zaremd[at]mums.ac.ir