مجموعه اخبار-2

مجموعه اخبار و اطلاعيه هاي دانشکده - ستون دوم

آقاي مصطفي بدري      BadriM2

برگزاری نمایشگاه پوستر و عکس رضوی

برگزاری نمایشگاه پوستر و عکس رضوی در دانشکده پرستاری و مامایی مشهد:

نمایشگاه پوستر و عکس رضوی با همکاری روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی و معاونت فرهنگی دانشکده به منظور آشنایی و انس بیشتر با سیره رضوی برگزار گردید.

این نمایشگاه چندین جنبه مختلف از جمله : عکسهای زیبای بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) ، احادیث مبارک ایشان ، و سخنان رهبری درباره سبک زندگی اسلامی را شامل میشود.

اولین سمپوزیوم بین المللی سرطان نسترن

مرکز پیشگیری سرطان نسترن، یک مرکز خیریه مردم نهاد (NGO) است که قصد دارد با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز TZB بایروس آلمان و شرکت دارویی پارس تک رخ، اولین سمپوزیوم بین المللی سرطان را در تاریخ 9 مهر ماه 1394 برگزار نماید. موضوعات مورد بحث در این همایش شامل تشخصیص زود هنگام سرطان، پیشگیری، مدیریت و درمان هدفمند سرطان می‌باشد که به صورت پوستر و سخنرانی ارائه می‌شود.
هدف اصلی این همایش، شناسایی و آشنایی با روش‌های تشخیص زود هنگام سرطان و یافتن استراتژی‌های پیشگیری با چشم‌انداز داشتن جامعه‌ای عاری از سرطان می‌باشد.
متقاضیان در رشته های علوم پایه و بالینی می‌توانند در بخش پوستر و سخنرانی حضور به عمل آورند و نظرات خود را در زمینه پیشگیری و درمان سرطان به اشتراک بگذارند.
پیشاپیش از حضور شما تشکر به عمل می‌آوریم.
دکتر مریم مقدم متین
دبیر سمپوزیوم نسترن ۲۰۱۵
مشهد، ایران

جلسه اعضاي شوراي کانون ايثار با معانت آموزشي دانشکده پرستاري و مامايي

جلسه اعضاي شوراي کانون ايثار با معانت آموزشي دانشکده پرستاري و مامايي :

اين جلسه به دعوت اعضاي شوراي کانون ايثار از معاونت محترم آموزشي دانشکده پرستاري و مامايي برگزار شد و درباره موضوعات مختلف علمي و آموزشي بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

معاون آموزشي دانشکده پرستاري و مامايي با اشاره به جان فشاني هاي شهدا و ايثارگران اظهار داشت : پدرانمان در راه اسلام دين خود را با خون ادا کردند و هم اکنون ما بايد با پيشروي در عرصه هاي علمي ادامه دهنده راه ايشان بوده و دين خود را اينگونه ادا کنيم.

در انتها دکتر زهرا سادات منظري پيشنهادي براي تشکيل يک انجمن علمي و يک تيم ارتقاي کيفيت آموزشي ارائه داد که با استقبال اعضاي شوراي کانون ايثار همراه گرديد.

پيام تبريک رياست دانشکده پرستاري و مامايي مشهد به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  پيام تبريک رياست دانشکده پرستاري و مامايي مشهد به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد :

(( ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُون ))

سپاس خداوندي را که به بشر قدرت تفکر و انديشه عنايت فرموده و زمينه پيشرفت و تعالي او را فراهم نموده است.

هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر، دانشگاه ها رنگ و بوی پويايي و طراوت را به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان معطر می گردند.

آغاز سال تحصیلی و شروع درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی، دانشجویان عزیز دانشکده پرستاری و مامایی مشهد و به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط دانشگاه گام نهاده اند، صمیمانه تبریک می گوئیم.

انشاالله دانشجویان عزیز اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده ، تا بتوانند در سالیان پس از دانشگاه در پیشرفت ایران اسلامی در عرصه درمان و سلامت نقش به سزایی داشته باشند.

امید است مدیران و اساتید ارجمند پر تلاش و متعهد دانشکده، همچون گذشته بستر مناسب را برای ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان عزیز فراهم آورند.

از درگاه ایزد منان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، سربلندی و موفقیت آرزو می نمائیم.

روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

جشن بزرگ غدير

جشن بزرگ غدير :

به نقل از روابط عمومي دانشکده پرستاري و مامايي ، اين جشن دانشجويي ، به همت جامعه اسلامي دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار ميگردد که شامل بخش هاي شاد ، شعرخواني ، طنزپردازي و مولودي خواني ميباشد.

همچنين قرار است مسابقه اي برگزار شده و جوايز ارزنده اي نيز به نفرات برتر اهدا گردد.

سخنران : حجة الاسلام والمسلمين حاج آقاي ابوي ثاني

با نواي : مصطفي قدمگاهي